Recycle mondkapje van Kooten & de Bie - fel oranje

9,95

Excl. BTW: €8,22

Excl. BTW:
€8,22
Model:
Duurzaam mondkapje
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Vanaf 1 juni 2020 is het dragen van een mondmasker in het openvaar vervoer in Nederland verplicht. Op deze manier wordt verdere verspreiding van het COVID19 (corona) virus tegen gegaan. iLikeWaste.nl maakt mondkapjes gemaakt van restmaterialen. Denk aan kleine stukken stof, die niet groot genoeg zijn om bijvoorbeeld een tas van te maken, maar wel groot genoeg om een mondkapje van te maken!
Ieder mondmasker van iLikeWaste.nl is duurzaam, uniek en handgemaakt. Geen enkel mondkapje is hetzelfde, ze zijn allemaal net weer een beetje anders. Ze zijn duurzaam in gebruik, omdat je het mondmasker steeds opnieuw kan gebruiken na een wasbeurt (bij voorkeur op 60 graden). De mondkapjes zijn voorzien van tricot koortjes, waarmee je het mondmasker zowel kan dragen met de koortjes achter je hoofd, als achter je oren. Wat je zelf fijn vind. Als je ze achter de oren draagt, en vind de koortjes te lang, dan kun je die gemakkelijk iets korter knippen zonder dat ze gaan rafelen. Verder is ieder mondmasker voorzien van een voor en achterkant, waartussen er ruimte is voor het plaatsen van een filter (indien gewenst). Dit kan ook een eenvoudig filter zijn, door bjivoorbeeld een dubbelgevouwen keukenpapiertje in het mondmasker te stoppen.

Dit mondkapje is gemaakt van een fel oranje left over stof waarop in zwart gezeefdrukt is. De afbeelding is van de typetjes Jacobse en van Es van de Tegenpartij, een van de bekendste typetjes van Van Kooten en de Bie. De binnenkant van het mondkapje is gemaakt van een zwarte stof.

Een mondmasker moeten dragen is misschien niet echt leuk te noemen, maar met deze twee kanjers rondlopen maakt het toch een stuk draaglijker! Zo komen we samen de corona crisis wel door! 
Ennuh, geen gezeik, iedereen rijk!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder