Recycle mondkapje tijgerprint II

9,95

Excl. BTW: €8,22

Model:
Duurzaam mondkapje
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

iLikeWaste.nl maakt mondkapjes gemaakt van restmaterialen. Denk aan kleine stukken stof, die niet groot genoeg zijn om bijvoorbeeld een tas van te maken, maar wel groot genoeg om een mondkapje van te maken! Wat extra mooi is, is dat stoffen mondkapjes herbruikbaar zijn, wat een hoop (zwerf)afval scheelt.
Ieder mondmasker van iLikeWaste.nl is duurzaam, uniek en handgemaakt. Geen enkel mondkapje is hetzelfde, ze zijn allemaal net weer een beetje anders. Ze zijn duurzaam in gebruik, omdat je het mondmasker steeds opnieuw kan gebruiken na een wasbeurt (bij voorkeur op 60 graden). De mondkapjes zijn voorzien van tricot koortjes, waarmee je het mondmasker zowel kan dragen met de koortjes achter je hoofd, als achter je oren. Wat je zelf fijn vind. Als je ze achter de oren draagt, en vind de koortjes te lang, dan kun je die gemakkelijk iets korter knippen zonder dat ze gaan rafelen. Verder is ieder mondmasker voorzien van een voor en achterkant, waartussen er ruimte is voor het plaatsen van een filter (indien gewenst). Dit kan ook een eenvoudig filter zijn, bijvoorbeeld een stuk dubbelgevouwen keukenpapier.

Dit mondkapje met tropisch tintje is gemaakt van een bontgekleurde stof. Het patroon bevat afbeeldingen van een tijger. Voor de achterkant van het mondkapje is een neutrale zwarte katoenen stof gebruikt. 
 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder