Recycle mondkapje met grijze rozen

9,95 5,00

Excl. BTW: €4,13

Model:
Duurzaam mondkapje
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Informatie omtrent de verplichting danwel dringend advies voor het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes in Nederland, zie hier de meest recente informatie van de overheid. De veronderstelling is dat het dragen van mondkapjes mogelijk kan bijdragen aan het tegenhouden van verdere verspreiding van het COVID19 (corona) virus. iLikeWaste.nl maakt mondkapjes gemaakt van restmaterialen. Denk aan kleine stukken stof, die niet groot genoeg zijn om bijvoorbeeld een tas van te maken, maar wel groot genoeg om een mondkapje van te maken!
Ieder mondmasker van iLikeWaste.nl is duurzaam, uniek en handgemaakt. Geen enkel mondkapje is hetzelfde, ze zijn allemaal net weer een beetje anders. Ze zijn duurzaam in gebruik, omdat je het mondmasker steeds opnieuw kan gebruiken na een wasbeurt (bij voorkeur op 60 graden). De mondkapjes zijn voorzien van tricot koortjes, waarmee je het mondmasker zowel kan dragen met de koortjes achter je hoofd, als achter je oren. Wat je zelf fijn vind. Als je ze achter de oren draagt, en vind de koortjes te lang, dan kun je die gemakkelijk iets korter knippen zonder dat ze gaan rafelen. Verder is ieder mondmasker voorzien van een voor en achterkant, waartussen er ruimte is voor het plaatsen van een filter (indien gewenst). Dit kan ook een eenvoudig filter zijn, door bjivoorbeeld een dubbelgevouwen keukenpapiertje in het mondmasker te stoppen.

Dit mondkapje is gemaakt van een grijze stof met daarop een patroon van rozen. De achterzijde van het mondkapje is gemaakt van een bijpassende grijze stof. 

Let op! Het geleverde mondkapje kan er iets anders uitzien dan op de foto, omdat het bloementjespatroon varieert over de stof. Welk stukje van het patroon uiteindelijk terecht komt op het mondkapje kan dus per exemplaar wat verschillen.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder