Recycle mondkapje glimmend roze en oranje patroon

9,95

Excl. BTW: €8,22

Excl. BTW:
€8,22
Model:
Duurzaam mondkapje
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Vanaf 1 juni 2020 is het dragen van een mondmasker in het openvaar vervoer in Nederland verplicht. Vanaf 1 december 2020 geldt er tevens een mondkapjesplicht voor openbare binnenruimte. Op deze manier wordt verdere verspreiding van het COVID19 (corona) virus tegen gegaan. iLikeWaste.nl maakt mondkapjes gemaakt van restmaterialen. Denk aan kleine stukken stof, die niet groot genoeg zijn om bijvoorbeeld een tas van te maken, maar wel groot genoeg om een mondkapje van te maken!
Ieder mondmasker van iLikeWaste.nl is duurzaam, uniek en handgemaakt. Geen enkel mondkapje is hetzelfde, ze zijn allemaal net weer een beetje anders. Ze zijn duurzaam in gebruik, omdat je het mondmasker steeds opnieuw kan gebruiken na een wasbeurt (bij voorkeur op 60 graden). De mondkapjes zijn voorzien van tricot koortjes, waarmee je het mondmasker zowel kan dragen met de koortjes achter je hoofd, als achter je oren. Wat je zelf fijn vind. Als je ze achter de oren draagt, en vind de koortjes te lang, dan kun je die gemakkelijk iets korter knippen zonder dat ze gaan rafelen. Verder is ieder mondmasker voorzien van een voor- en achterkant, waartussen er ruimte is voor het plaatsen van een filter (indien gewenst). Dit kan ook een eenvoudig filter zijn, door bjivoorbeeld een dubbelgevouwen keukenpapiertje in het mondmasker te stoppen.

Dit mondkapje is gemaakt van een stof met roze en oranje glimmende accenten. De achterzijde is gemaakt van een neutrale stof (bijvoorbeeld grijs of zwart). Het mondkapje is voorzien van tricot koordjes in bijpassende kleur.
 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder