Over iLikeWaste.nl

iLikeWaste.nl is een webshop met duurzame, unieke en handgemaakte tassen, accessoires en cadeaus. Zo krijgt afval toch nog een nuttige bestemming!

iLikeWaste.nl bestaat sinds januari 2013 en is gestart door Saskia Zweers. Lees hier meer over het verhaal achter de webshop, producten en de ontwerper en maker!


Ik ben Saskia Zweers (1990), de creatieve geest achter iLikeWaste.nl en groot voorstander van alles wat temaken heeft met duurzaamheid, hergebruik en recycling. Ik heb het altijd al leuk gevonden om creatief bezig te zijn en van niets iets te maken. Door afval een nieuwe functie te geven ontstaan niet alleen unieke producten, maar wordt er ook een stap gezet in de richting van een duurzame samenleving. Bovendien wordt de CO2 voetafdruk verkleind (ook wel ecologische voetafdruk genoemd). Alle producten zijn geproduceerd in Nederland. Dus geen extra belasting op het milieu door producten en materialen over de hele wereld te transporteren. Bovendien wordt er afval gered van de afvalberg!
Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Of blijf op de hoogte van nieuwe recycle producten, hergebruik tips, ideeën en meer! Volg mij op Facebook Pinterest of Instagram.

Groeten,

Saskia Zweers
iLikeWaste.nl 
info@ilikewaste.nl