Mokken

Vanaf nu kun je mokken bestellen bij KattenKrent.nl!
KattenKrent.nl biedt behalve handbedrukte mokken ook mooie handbedrukte t-shirts en babytruitjes gemaakt van biologisch katoen. Kies een uniek design of stuur je eigen design in. Het kan allemaal. Ga dus snel kijken!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unieke handbedrukte mokken voor jouw duurzame kopje koffie of thee. Zeg nee tegen wegwerpbekertjes op het werk, en kies voor een duurzame unieke mok! Drinkt ook nog eens veel lekkerder. En er past lekker veel in (ca. 330 ml), dus dan hoef je weer minder vaak op en neer te lopen naar de koffieautomaat!

Ze zijn met de hand bedrukt door middel van laser transfers. Ze kunnen in principe in de vaatwasser, maar het is aan te raden om ze met de hand af te wassen. Uiteindelijk blijft de opdruk dan het langst mooi. De witte mokken met zwarte bedrukking kunnen ook prima in de magnetron. Metallic prints kunnen niet in de magnetron gebruikt worden.

Wil je graag een mok met een specifiek ontwerp erop? Bijvoorbeeld je huisdier, een specifieke tekst, of je naam... dat kan! Stuur dan even een bericht, om te vragen naar de mogelijkheden.