Bedrukte mondkapjes

Filter
  • Kleuren

Unieke bedrukte mondkapjes, persoonlijk voor jouw gemaakt

Uniek bedrukt mondkapje met jouw persoonlijke tekst, afbeelding of logo erop? Dat kan! iLikeWaste.nl bied nu ook de mogelijkheid om persoonlijke mondkapjes te laten bedrukken met jouw unieke (grappige) tekst, naam, favoriete artiest, eten, huisdier, bedrijfsnaam, logo, vereniging of wat jij maar wilt. 
Op zoek naar een aanvulling op het traditionele kerstpakket? Of wil jij als band graag jouw band merchandise aanvullen met mondkapjes? ZZP'er, en wil jij graag jouw bedrijf promoten als jij je boodschappen doet in de lokale super? Of ben je op zoek naar een uniek mondkapje met jouw ene obscure favoriete band, platenlabel, stripboek of komiek, maar bestaat daar geen officiële merchandise van? Stuur een bericht, en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Flexbedrukking: blijvend heldere kleuren van professionele kwaliteit

De mondkapjes worden bedruk door middel van flexbedrukking. Deze is beschikbaar in veel verschillende kleuren en effecten. Behalve de standaard kleuren kun je hierbij ook denken aan metallic (goud, zilver), neon kleuren of andere speciale effecten (electric, disco, reflecterend, etc.). Belangrijk bij het bedrukken van mondkapjes, is dat de opdruk geschikt is om te wassen bij hogere temperatuur. Het advies is om mondkapjes te wassen bij 60 graden, om bacteriën en virussen geen kans te geven. Alle flexbedrukkingen die gebruikt worden door iLikeWaste.nl op mondkapjes, zijn geschikt om te wassen bij 60 graden. 

Katoenen mondkapjes van 2 lagen katoen

De comfortabele mondkapjes van iLikeWaste.nl zijn goed 'adembaar', en bestaan uit twee lagen zacht katoen. Het is dezelfde stof die gebruikt wordt voor katoenen t-shirts. Lekker zacht dus. Ze zijn niet geschikt voor medisch gebruik. Alleen voor niet-medisch gebruik, zoals een bezoek aan de supermarkt, winkel of andere openbare ruimte waar een mondkapjesplicht of mondkapjes advies geldt. Als je besmet bent met het coronavirus, of als er een vermoeden bestaat dat je besmet bent, blijf dan vooral thuis!

Unieke ontwerpen gemaakt door iLikeWaste.nl

Op deze pagina vind je voorbeelden van mondkapjes ontwerpen die direct voor jou gedrukt kunnen worden. Personen, artiesten, dingen of andere figuren waar ik zelf fan van ben. Denk aan Kabouter Wesley (GODMILJAAR!), Carol Beer van Little Britain (Computer says no...), David Bowie, gitaren, drumstellen, poezen, Queen...en nog een hele hoop meer. Ook ontwerpen die verwijzen naar waar ik in de buurt woon: Arnhem / Oosterbeek (Airborne herdenkingen, Market Garden 75 jaar).

Uiteraard is het ook mogelijk zelf een tekst, logo of afbeelding in te sturen voor op jouw persoonlijke mondkapje. Kies dan voor het product met 'jouw ontwerp/tekst hier'. Hier kun je in het tekstvak en/of uploadvenster aangeven wat jij op het mondkapje wilt hebben. Als je graag eerst een idee wilt krijgen hoe jouw mondkapje eruit komt te zien, selecteer dan 'stuur mij eerst een digitale proefdruk'. Dan krijg je binnen 24 uur een digitale proefdruk toegestuurd. Is deze naar wens, dan gaan wij voor je aan de slag met drukken! Mocht je toch graag iets anders willen, dan kunnen we dit nog voor je aanpassen. Bijvoorbeeld een ander lettertype, grotere of kleinere letters, andere kleuren, een combinatie van verschillende kleuren, etc. In overleg is er veel mogelijk.

Voor het bestellen van grotere aantallen gepersonaliseerde mondkapjes, of aanvullende vragen, stuur dan even een mailtje naar info@ilikewaste.nl